fbpx

INVESTIONISTA

Aktie og investerings – Mentor

Hej, jeg hedder Signe

Og jeg er Investionista! Du er sansynligvis landet her, fordi du er interesseret i at lære om aktier og investering – i hvert fald er du nysgerrig på emnet. Velkommen, du er landet det helt rette sted.

Her på min hjemmeside kan du lære mere om, hvordan du kan få mere tid og mere rum i økonomien, ved at du kommer igang med at købe aktier.

For at komme igang med det samme kan du trykke på knappen nedenfor, så bliver du sendt ned til det du skal gøre at komme igang med det samme – og ellers du kan rulle stille og roligt ned af siden og lære mere om hvordan aktier kan give dig mere frihed og luft i budgettet.

"Et Nyt Liv" Workshoppen

Hvem kunne ikke bruge en ekstra ferie og mere tid med familien. Og hvis det endda kunne være en første klasses ferie i stedet for altid at skulle nøjes med en andenklasses oplevelse. Lær hvordan du skaber større økonomist overskud i workshoppen “Et Nyt Liv”.

Skræddersyede Sessioner

Kunne det ikke være fedt med flere penge i budgettet, så I kan skabe ekstra meget hygge med lidt ekstra fordi der er overskud til det. Men argh, det at komme igang med aktier. Det er ikke nemt. Lad mig tage dig i hånden og sammen tager vi hvert skridt så du kommer igang.

Investionista Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om kommende workshops, nyheder fra Investionista og brugbare tips om investering og økonomi.

Jeg sender max en mail om ugen, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på et link nederst i nyhedsmailen.

Investionista Workshop: “Et Nyt Liv”

Fra Gambling og Lotteri til Selvtillid og Strategi!

I har bestilt en tur og I glæder jer til at skulle afsted. I har sparet op til den og nu er tiden kommet. Det er ferie og alle skal ud og rejse. Men hvordan kan det være at kollegaen har råd til at rejse til det dér lækre firstjernede resort? Du havde set det i kataloget, og I havde talt om det, men der var ikke lige rum til det i år.

Burde du efterhånden ikke have penge nok til at kunne give din familie sådan en lækker tur? I bruger da ikke så mange penge, så hvad er det, som gør at kollegaen kan tage sådan en tur, og I må nøjes med en mere skrabet udgave?

Måske du allerede har købt aktier, men det har ikke givet det resultat du håbede. Måske du har klikket lidt rundt men aldrig kommet videre. Men nu er det nok med bare at dappe i det. Det er tid til rent faktisk at få sat noget styr på sagerne og rent faktisk lære hvordan man gør. 

Og det er helt ok, at række ud efter hjælp. Der er ingen, der forventer, at du kan lære dig selv at investere. Eller at du kan lære det ved at gennemtrawle internettet for videoer og information. Ofte ender man ud med bare at være overfældet og komme afsted med flere spørgsmål end inden man gik igang. Det er ok at række ud efter hjælp og det er ok at betale sig fra at komme hurtigere og mere smertefrit i mål.

Åh. Men det må være kompliceret og svært, tænker du…

Det kan ikke være nemt – ellers ville alle jo bare gøre sådan, tænker du. Men det er med investering som med så mange andre ting. Når du først har knækket koden tænker du: what that’s it?! Metoden jeg underviser i bliver brug at de mest succesfulle investorer. Jeg har brugt titusindevis af timer på at studere deres strategi. Og det interessante er, at dem der har success bruger snus-fornuft som fundament. Noget mange af os danskere har en god portion, af, og derfor er den rigtig god til os.

I øvrigt så har Warren Buffett, som er en af de allermest succesfulde, denne tilgang til at investere:

“Jeg er ikke på udkig efter et meter-højt gærde jeg skal hoppe over – i stedet ser jeg mig omkring efter et trinbræt som jeg kan træde over.”

Det er præcis hvad vi gør i workshoppen og jeg viser dig præcis hvordan. Jeg har lavet et metode, og du skal blot følge den skabelon, så skaber du både et langsigtet fundament og ekstra cash på kontoen hver måned til det lækre “extra” 

Der er et begrænset antal pladser, så skal du være med på workshoppen og ved du at du vil med, så tilmeld dig med det samme.

Hvad Tilbyder Jeg?

Klik på ikonerne nedenfor, for at læse mere om hvad jeg kan hjælpe med.

Workshop

Lær hvordan du opbygger en formue ved hjælp af Warren Buffett’s langsigtede metode. I løbet af 7 uger lærer du trin-for-trin hvordan man følger hans 4-trinsplan.

Godt Igang Med Aktier

Som nybegynder har du nogle helt særlige udfordringer, og det kan være svært at komme igang. Hos mig kan du få individuelle sessioner, hvor du i et roligt tempo kommer igang.

Økonomisk Frihedsplan

Dette mini-kursus er til dig, som drømmer om at hoppe af hamster-hjulet. For at nå dertil skal du bruge en plan og et konkret frihedsbeløb, og det finder vi sammen.

Free Investing Content Icon

Gratis Skabeloner

Investionista.dk har en skattekiste med gratis skabeloner, som du kan få brug for som ny på aktiemarkedet. Sid i ro og mag og bliv klogere på investering.

Jeg har været hvor du er…

og jeg kender følelsen af at misse mulighederne på aktiemarkedet. Som mange andre søgte jeg vidt og bredt på internettet for at lære om aktiehandel. Men jeg endte egentligt bare ud med at drukne i information og være presset over det bjerg af information jeg stødte på. Samtidig skulle jeg jo jonglere karriere og familieliv. Så jeg lærte ikke rigtig noget og spildte bare mere af den tid jeg ikke rigtig havde noget af.

Jeg kender følelsen af at se på aktiekursen og forsøge at vurdere om aktieprisen vil gå op i fremtiden. Og at købe en aktie og sidde og krydse fingre og håbe på at prisen stiger, men uden i virkeligheden at ane hvad jeg foretog mig. Det hele var usikkert og frustrerende og jeg manglede en plan.

Jeg besluttede mig for at tage det seriøst og tog derfor flere kurser og workshops med forskellige investeringsmetoder og stragier. Jeg bemærkede dog at mange at disse metoder stadig handlede om at krydse fingre og håbe at markedet ville stige. Indtil jeg fandt…

En aktiestrategi, der ændrede mit liv.

Jeg har ny trukket mig tilbage fra min lederkarriere og lever med økonomisk stabilitet takket være investering.

Hvordan gjorde jeg?

Jeg implementerede den amerikanske erhversmand Warren Buffett’s fire pricipper. Jeg fulgte trinene til punkt og prikke og investede min opsparing. Og så fulgte jeg samme metode igen og igen. 

Det er disse fire principper som du kan lære i min 7-ugers workshop Buffett’s Blueprint. Og jeg vil elske at være din mentor fordi aktiehandel er drejer i virkeligheden om at skabe et bedre liv, og det ønsker jeg for dig. 

Hvad Siger Communitiet?

Kom igang med din aktierejse her

 

Investing Video Training

Investing in stocks can be an emotional journey. It doesn’t have to be. Join me in this one-hour video training, where I’ll guide you on how to use an investing checklist before you buy a stock. Let’s make investing a stress-free experience.

Download en investeringstjekliste

Jeg har udfærdiget en god tjekliste som er en kæmpe hjælp til dig inden du køber en aktie. Gennemgå listen punkt for punkt, for at være sikker på at det er en god investering inden du trykker på købsknappen.  

Engelsk: Investing Mastermind Podcast

Sammen med min amerikanske medvært Michelle Marki tager vi nybegyndere i hånden og lærer vores lyttere at købe aktier efter Warren Buffett’s metode. Podcasten er på engelsk.

Om Signe Lønholdt

Aktie Mentor and Underviser

Jeg er uddannet journalist og forlod min lederkarriere i LEGO Gruppen for at forfølge min passion for investering og at være mentor for nybegyndere på aktiemarkedet. Jeg er nu investor på fuld tid og tilbyder derudover mentor-sessioner og workshops indenfor aktieinvestering. Jeg bor i Århus-området med min Amerikanske mand og vores to børn og foruden investering er jeg interesseret i personlig udvikling og dyrker yoga.

Jeg elsker at være mentor for nybegyndere og jeg vil være meget beæret over at være din mentor og lære dig med at komme igang med at investere og skabe et økonomisk fundament for dig, som kan vokse sig større og større, mens du kan fokusere på det, som du er passioneret omkring. 

tiny

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor meget viden omkring investering bør jeg have?

Begyndere er velkomne.

Du behøver ingen forudgående viden omkring aktiehandel, for at hyre mig som din mentor – det er netop den viden, som du får af mig og jeg underviser dig i det tempo, som du har behov for.

For mig er det vigtigt, at det er et trygt sted at lære.

Er materialet på dansk eller kun på engelsk?

Til danske kunder er alt materialet selvfølgelig på dansk. Der vil i enkelte tilfælde være tredjeparts hjemmesider eller gode værktøjer, som jeg henviser til, som kun findes på Engelsk. Men alle de skabeloner og værktøjer du får af mig vil være på dansk.

Foretrækker du, at vi tager sessionen på Engelsk, så gør jeg meget gerne det. 

investionista - er det så kun for kvinder?

Jeg bliver ofte spurgt af mænd og kvinder om jeg kun underviser hunkøn og det er på grund af navnet, Investionista. Det er mig, Signe Lønholdt, der er Investionista og alle er velkomne her 🤗

For mig er det vigtigt, at Investionista.dk er et trygt sted at være, og derfor er det ikke et univers for dig, hvis du er “smart i en fart” eller kommer med kække bemærkninger om andres måder at gøre tingene på. Her skal være rart at være for nybegyndere og de mere øvede – vi hepper på hinanden og hjælper på vej. Det er grundstenene i communitiet omkring Warren Buffett og også omkring Investionista.dk – ordentlighed, at hjælpe hinanden på vej og skabe et fællesskab omkring aktier og investering.

Hvordan ved jeg om jeg er klar til at købe aktier?

Der er en årsag til, at du er her på siden.

Måske du er nysgerring for at lære mere omkring aktiemarkedet og dybest set ved, at det er nødvendigt at komme igang, så pengene ikke bare står på bankbogen og bliver mindre værd år for år.

Det er aldrig for sent at gå igang, men jo hurtigere du begynder at så frøene, jo hurtigere vokser pengetræet. Du risikerer ikke noget ved at lære, men hvis du ikke gør noget, så risikerer du at gå glip af mulighederne i aktiemarkedet.

Jeg anbefaler at du booker en gratis 30-minutters samtale med mig, hvis du er i tvivl om du vælge workshoppen eller pakken med 3 personlige sessioner.

Under alle omstændigheder foreslår jeg at du tager det første skridt i dag, så du kan komme igang.

Hvordan kommer jeg igang?

Du har besluttet dig og du er klar til det næste skridt – kæmpe tillykke!

For at komme igang kan du booke en pakke med 3 sessioner, hvor jeg tager udgangspunkt i dine specifikke behov.

Jeg har også workshoppen, som giver dig en enorm værdifuld fordel, som mange danske aktionærer går glip af, fordi de begår den store fejl at agere trendforskere. Det gør de professionelle investorer ikke. Du kan lære hvad du skal gøre for ikke at gamble med dine penge, men have en stabil strategi for din økonomi og penge, der som en snebold på vej ned af bakken, vokser sig større og større.

Har du behov for at kontakte mig inden du booker, så se mine kontaktoplysninger her.

Frihedsfond

Hvor meget skal du bruge for som en bund, hvis noget uforudset skulle ske? Inden du begynder at investere er det vigtigt at have en nødopsparing på plads – en Frihedsfond, som du kan bruge i uforudsete situationer og så dine penge ikke alle er bundet i aktiemarkedet. Dermed har du ro i maven, hvis det skulle blive økonomisk uvejr.

Du får et værktøj, som udregner dit behov automastisk. For at modtage den automatiske Frihedsfond udregner, skal du skrive din emailadresse og godkende, at jeg må sende dig nyheder. Jeg sender max en mail om ugen, med små brugbare tips om investering og økonomi. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på et link i nyhedsmailen.