fbpx

Om Signe Lønholdt

Aktie og Investerings – Mentor

Profile Photo of Signe Lonholdt

Jeg hedder Signe Lønholdt og jeg støtter dig i at skabe langsigtet, stabil økonomi ved at lære dig at købe og sælge aktier. 

Min metode kommer fra den amerikanske erhvervsmand Warren Buffett, som har en metode med meget lav risiko og den er funderet i sund fornuft – ikke kringlede strategier og umulige formler. Og så er der lige det med at Buffett gennem de sidste 60 år har haft en gennemsnitligt afkast på 20% om året – det er da værd at kopiere! 

Denne metode har givet mine mentees selvtillid til selv at træffe egne beslutninger om aktiekøb,

og jeg ønsker at også du kommer til at trives med at træffe beslutninger i aktiemarkedet og at du føler en ro og en lettelse omkring din økonomi.

Jeg er på en mission: Jeg vil lære hundrede tusinde mennesker at investere. Det gør jeg via mine workshops, sociale kanaler og podcast.

Min vision, som gør mig helt varm om hjertet at tænke på, er at rund om i verden sidder folk rundt om spisebordene med deres nærmeste og skåler på den nye viden de har fået og den lyse økonomiske fremtid de går i møde.

Kan du se dig selv udbringe en glædelig skål for din økonomiske fremtid?

Kom igang nu og book et 30-minutters møde med mig, så vi kan finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig dertil.

Mange tak fordi det gratis introduktionskursus i weekenden. Det ændrede virkelig mit liv.

Det var min fødselsdag i går, og dit kursus var den bedste gave, jeg kunne have givet mig selv.

Julie, webinardeltager

Du får min hjælp til at:

Træffe Egne Beslutninger

Jeg hører fra mange, at det er utrolig svært at tage det første skridt og komme igang. At det egentligt ville være bedre hvis andre bare kunne tage sig af det fordi det virker komplekst. Det forstår jeg godt, for der er mange penge i aktieverdenen og der er mange, der gerne vil have dig til at tro, at du ikke selv kan gøre det. Men det kan du. Og vi tager hvert skridt sammen. I dit tempo.

Lære om aktiemarkedet

Med den svære jargon og alle de valgmuligheder der er kan det være svært at trade over dørklen til børsmægleren. Mange af de mentees jeg tidligere har haft under mine vinger, følte ikke, at de havde båndbredden til at komme igang med selv at købe aktier. Og der kom hele tiden noget i vejen – for slet ikke at tale om det bjerg af information, der tårnede sig op. Samtidig var de jo godt klar over at det var vigtigt at komme igang på aktiemarkedet, så en måde at komme igang var at have en venlig ansvarspartner i mig.

Minimere kompleksiteten

Investeringsverdenen kan virke enormt kompleks fordi der er svære ord og indenfor nogle strategier kan der være kompliceret matematik eller kringlede formler. Jeg har (som så mange andre) fundet ud af at der er en industri, som ønsker at det skal synes svært for almindelige mennesker, at handle med aktier. De har nemlig en interesse i at folk skal investere i deres services og fonde og få dig til at betale gebyrer i dyre domme. I mine sessioner forklarer jeg dug på en klar og tydelige måde, de skridt som du skal tage for at komme igang.

Mindset og balance

Efter at have haft mange mentees gennem mine forløb er det min erfaring at det er mindsettet og at finde en balance, som er den største hurdle for at komme igang. Derfor er det enormt vigtigt at arbejde med dit mindset og i mine en-til-en sessioner er der er trygt rum for at dele, hvad der holder dig tilbage. Derfra kan vi arbejde med dit mindset og du kan få den mentoring, som du har behov for til at skabe den nødvendige balance.

Helt Kort:

Sammen kan vi gøre det til en simpel og fornøjelig affære at købe aktier. Du fortjener at have succes og at opnå dine økonomiske drømme og med mig som din mentor og professionelle sparringspartner behøver du ikke finde ud af det hele selv. Book et 30-minutters gratis møde med mig, for at finde ud af hvilken start der vil være den rigtige for dig. Tryk på knappen nedenfor, for at gå til min kalender.

Lær Mig at Kende

En gang om ugen publicerer jeg en podcast med min investeringspartner Michelle Marki. Podcasten er på engelsk og hedder “Investing Mastermind Podcast“. Du kan finde den på Apple Podcast, Spotify og mange andre platforme. I podcast episoden nedenfor (på engelsk) kan du lære mere om hvordan jeg blev investor og om metoden jeg underviser.

Mere Om Signe

Jeg hjælper dig der er ny på aktiemarkedet og dig der endnu ikke er begyndt med at trives ved at træffe egne beslutninger om køb og salg af aktier. Metoden kommer fra eksperter som Warren Buffett, Guy Spier og Phil Town. Jeg er meget passioneret omkring at dele min viden og fortsætte det community, som Warren Buffett har skabt af investorer, der ønsker at give deres viden om investering videre til andre. Min passion er at dele min viden og at du kommer til et sted, hvor du kan føle tryghed, selvtillid og den gave det er at kunne træffe egne beslutninger om aktier og andre værdipapirer.

Jeg har handlet aktier og andre værdipapirer i mere end 15 år. Taget daytrading kurser, teknisk analyse, taget et studie i vækstaktier, dividende-strategier, mikrolån til kvindelige iværksættere i Afrika, kommerciel bolighandel, EFT handel, indgået bolighandelsaftaler i USA og foretaget fundamental analyser. Men det var ikke før at jeg stødte på Warren Buffett’s metode at jeg følte at jeg havde fundet et solid strategi.  Siden da har jeg taget flere kurser indenfor Buffett’s metode – blandt andet ved den velkendte investor Phil Town. Yderligere er jeg så utrolig heldig at have to meget succesfulde mentorer, der leder hver deres succesfulde internationale investeringsfond samt en mentor, som er ekspert og forfatter indenfor Warren Buffett’s investerings strategi.  

Desuden er jeg medlem af to mastermind grupper, som har investering som omdrejningspunkt – og så er jeg selvfølgelig investor. Jeg er ikke blot passioneret omkring Buffett’s investeringsmetode – metoden har også givet mig økonomisk frihed og givet megen glæde i mit liv. Det er jeg enormt taknemmelig for. 

Jeg er tidligere leder i LEGO Gruppe, men valgte at forlade min karriere for at følge min passion. Der er så mange derude som fagter i blinde, som også jeg gjorde og jeg vidste at jeg måtte hjælpe med at brede budskabet om denne metode, og skabe success for og glæde hos andre kommende aktionærer.

Har medvirket i

Millennial Investing

Sammen med min investeringsmakker Michelle Marke blev jeg interviewet om Warren Buffett’s fire principper til podcasten “Millennial Investing” som er en del af det populære Investors Podcast Network.

Lyt til Episoden

Fra Fast Job til Fri Iværksætter

Jeg deler min inspirerende rejse fra hamsterhjulet til fuldtidsinvestor og investeringsmentor. Performance Coach og Mentaltræner Henriette Niemann er vært.

Lyt til podcasten

Jeg har været hvor du er...

Som tidligere leder i LEGO, mor til to og et travlt liv forstår jeg alt om at det kan være svært at finde tiden til at lære om aktiemarkedet, når man skal jonglere med alle mulige bolde samtidig. Jeg ved hvor svært det er at balancere arbejde, familie og hobbier og hvis man så oven i føler sig presset rent økonomisk og ved at man burde komme igang med de der aktier, men både tiden og energien til at sætte sig ind i tingene mangler. Med aktier og investering føles det lidt som om man står for foden af et højt bjerg af information – det er overvældende og svært at vide hvor man skal gå hen for at få fornuftig vejledning. Måske du kender det og måske du som mange andre ender med ikke at få gjort noget ved det.

Måske køber du et par aktier med det håb at aktieprisen vil stige. Du har hørt om aktien fra en kollega, som virker til at have styr på hvad vedkommende taler om. Men du føler sansynlighed at du ikke har en dyt forstand på hvad du skal gøre og det er så mixet godt sammen med FOMO, som betyder følelsen af at gå glip af noget. Så har du både skyldfølelsen og FOMO hængende over hovedet. Mon I har penge til årets familieferie (som den der 3-ugers ferie naboen tog – og det var endda efter at de lige havde været en uge på resort tidligere på året… Hvordan har de dog råd til det?) Bilen lyder ikke for godt, er der penge til en ny tandrem? Hvad med pensionsopsparingen – hvordan mon det går med den? Og nu vi taler pension – tanken om at du skal sidde i en kontorstol til du er 70 var ikke ligefrem det du havde forestillet dig for mon der er tid til at hygge med hobbier eller opleve lidt af verden, når man har nået den alder?

Jeg forstår så inderligt denne FOMO fordi jeg har været der og en dag, tog jeg en beslutning. Jeg havde fået nok at af misse mulighederne og jeg var klar til at lære. Den beslutning ændrede mit liv og i dag underviser jeg andre, og jeg vil elske at være din mentor!

Den metode du vil lære hos mig er lav risiko og med fokus på et stabilt og langsigtet økonomisk fundatment. Warren Buffett har to regler: Regel nummer 1: Mist ikke dine hård-tjente penge. Regel nummer 2: Glem aldrig regel nummer 1.

Vi fokuserer på renters rente princippet hvor dine penge vil vokse – forestil dig en snebold, der ruller ned af bakken og samler mere og mere sne op på vejen. Det er renters rente princippet. Der er skrevet en bog om Warren Buffett, der hedder “The Snowball” – snebolden. At få penge til at yngle på den måde, kan du lære hos mig.

Følg Investionista på Instagram

Investionista Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om kommende workshops, nyheder fra Investionista og brugbare tips om investering og økonomi.

Jeg sender max en mail om ugen, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på et link nederst i nyhedsmailen.

Buffett's Blueprint Workshop

Lige nu tilbydes workshoppen kun på Engelsk. Learn how to build long-term wealth using a proven investing strategy. The 7-week workshop gives you a clear, step-by-step investing roadmap.

Økonomisk Frihedsplan

Denne en-til-en session bruger Tony Robbin’s metode til at skabe en personlig frihedsplan specielt udviklet til dig. Tidligere kunder satte pris på at få sat et konkret tal på deres økonomisk frihed.

Kom Godt Igang Med Aktier

Du får en skræddersyet pakke med tre sessioner og lærer at komme igang på aktiemarkedet. Et rigtig godt udgangspunkt for dig, som lever et travt liv men ikke vil udsætte at købe og sælge aktier.