fbpx

Om Signe LĂžnholdt

Aktie og Investerings – Mentor

Profile Photo of Signe Lonholdt

Jeg hedder Signe LÞnholdt og jeg stÞtter dig i at skabe langsigtet, stabil Þkonomi ved at lÊre dig at kÞbe og sÊlge aktier. 

Min metode kommer fra den amerikanske erhvervsmand Warren Buffett, som har en metode med meget lav risiko og den er funderet i sund fornuft – ikke kringlede strategier og umulige formler. Og sĂ„ er der lige det med at Buffett gennem de sidste 60 Ă„r har haft en gennemsnitligt afkast pĂ„ 20% om Ă„ret – det er da vĂŠrd at kopiere! 

Denne metode har givet mine mentees selvtillid til selv at trĂŠffe egne beslutninger om aktiekĂžb,

og jeg Þnsker at ogsÄ du kommer til at trives med at trÊffe beslutninger i aktiemarkedet og at du fÞler en ro og en lettelse omkring din Þkonomi.

Jeg er pÄ en mission: Jeg vil lÊre hundrede tusinde mennesker at investere. Det gÞr jeg via mine workshops, sociale kanaler og podcast.

Min vision, som gÞr mig helt varm om hjertet at tÊnke pÄ, er at rund om i verden sidder folk rundt om spisebordene med deres nÊrmeste og skÄler pÄ den nye viden de har fÄet og den lyse Þkonomiske fremtid de gÄr i mÞde.

Kan du se dig selv udbringe en glÊdelig skÄl for din Þkonomiske fremtid?

Kom igang nu og book et 30-minutters mÞde med mig, sÄ vi kan finde ud af hvordan jeg kan hjÊlpe dig dertil.

Mange tak fordi det gratis introduktionskursus i weekenden. Det ĂŠndrede virkelig mit liv.

Det var min fÞdselsdag i gÄr, og dit kursus var den bedste gave, jeg kunne have givet mig selv.

Julie, webinardeltager

Du fÄr min hjÊlp til at:



TrĂŠffe Egne Beslutninger

Jeg hÞrer fra mange, at det er utrolig svÊrt at tage det fÞrste skridt og komme igang. At det egentligt ville vÊre bedre hvis andre bare kunne tage sig af det fordi det virker komplekst. Det forstÄr jeg godt, for der er mange penge i aktieverdenen og der er mange, der gerne vil have dig til at tro, at du ikke selv kan gÞre det. Men det kan du. Og vi tager hvert skridt sammen. I dit tempo.



LĂŠre om aktiemarkedet

Med den svĂŠre jargon og alle de valgmuligheder der er kan det vĂŠre svĂŠrt at trade over dĂžrklen til bĂžrsmĂŠgleren. Mange af de mentees jeg tidligere har haft under mine vinger, fĂžlte ikke, at de havde bĂ„ndbredden til at komme igang med selv at kĂžbe aktier. Og der kom hele tiden noget i vejen – for slet ikke at tale om det bjerg af information, der tĂ„rnede sig op. Samtidig var de jo godt klar over at det var vigtigt at komme igang pĂ„ aktiemarkedet, sĂ„ en mĂ„de at komme igang var at have en venlig ansvarspartner i mig.



Minimere kompleksiteten

Investeringsverdenen kan virke enormt kompleks fordi der er svÊre ord og indenfor nogle strategier kan der vÊre kompliceret matematik eller kringlede formler. Jeg har (som sÄ mange andre) fundet ud af at der er en industri, som Þnsker at det skal synes svÊrt for almindelige mennesker, at handle med aktier. De har nemlig en interesse i at folk skal investere i deres services og fonde og fÄ dig til at betale gebyrer i dyre domme. I mine sessioner forklarer jeg dug pÄ en klar og tydelige mÄde, de skridt som du skal tage for at komme igang.



Mindset og balance

Efter at have haft mange mentees gennem mine forlÞb er det min erfaring at det er mindsettet og at finde en balance, som er den stÞrste hurdle for at komme igang. Derfor er det enormt vigtigt at arbejde med dit mindset og i mine en-til-en sessioner er der er trygt rum for at dele, hvad der holder dig tilbage. Derfra kan vi arbejde med dit mindset og du kan fÄ den mentoring, som du har behov for til at skabe den nÞdvendige balance.

Helt Kort:

Sammen kan vi gÞre det til en simpel og fornÞjelig affÊre at kÞbe aktier. Du fortjener at have succes og at opnÄ dine Þkonomiske drÞmme og med mig som din mentor og professionelle sparringspartner behÞver du ikke finde ud af det hele selv. Book et 30-minutters gratis mÞde med mig, for at finde ud af hvilken start der vil vÊre den rigtige for dig. Tryk pÄ knappen nedenfor, for at gÄ til min kalender.

LĂŠr Mig at Kende

En gang om ugen publicerer jeg en podcast med min investeringspartner Michelle Marki. Podcasten er pĂ„ engelsk og hedder “Investing Mastermind Podcast“. Du kan finde den pĂ„ Apple Podcast, Spotify og mange andre platforme. I podcast episoden nedenfor (pĂ„ engelsk) kan du lĂŠre mere om hvordan jeg blev investor og om metoden jeg underviser.

Mere Om Signe

Jeg hjÊlper dig der er ny pÄ aktiemarkedet og dig der endnu ikke er begyndt med at trives ved at trÊffe egne beslutninger om kÞb og salg af aktier. Metoden kommer fra eksperter som Warren Buffett, Guy Spier og Phil Town. Jeg er meget passioneret omkring at dele min viden og fortsÊtte det community, som Warren Buffett har skabt af investorer, der Þnsker at give deres viden om investering videre til andre. Min passion er at dele min viden og at du kommer til et sted, hvor du kan fÞle tryghed, selvtillid og den gave det er at kunne trÊffe egne beslutninger om aktier og andre vÊrdipapirer.

Jeg har handlet aktier og andre vĂŠrdipapirer i mere end 15 Ă„r. Taget daytrading kurser, teknisk analyse, taget et studie i vĂŠkstaktier, dividende-strategier, mikrolĂ„n til kvindelige ivĂŠrksĂŠttere i Afrika, kommerciel bolighandel, EFT handel, indgĂ„et bolighandelsaftaler i USA og foretaget fundamental analyser. Men det var ikke fĂžr at jeg stĂždte pĂ„ Warren Buffett’s metode at jeg fĂžlte at jeg havde fundet et solid strategi.  Siden da har jeg taget flere kurser indenfor Buffett’s metode – blandt andet ved den velkendte investor Phil Town. Yderligere er jeg sĂ„ utrolig heldig at have to meget succesfulde mentorer, der leder hver deres succesfulde internationale investeringsfond samt en mentor, som er ekspert og forfatter indenfor Warren Buffett’s investerings strategi.  

Desuden er jeg medlem af to mastermind grupper, som har investering som omdrejningspunkt – og sĂ„ er jeg selvfĂžlgelig investor. Jeg er ikke blot passioneret omkring Buffett’s investeringsmetode – metoden har ogsĂ„ givet mig Ăžkonomisk frihed og givet megen glĂŠde i mit liv. Det er jeg enormt taknemmelig for. 

Jeg er tidligere leder i LEGO Gruppe, men valgte at forlade min karriere for at fÞlge min passion. Der er sÄ mange derude som fagter i blinde, som ogsÄ jeg gjorde og jeg vidste at jeg mÄtte hjÊlpe med at brede budskabet om denne metode, og skabe success for og glÊde hos andre kommende aktionÊrer.

Har medvirket i

Millennial Investing

Sammen med min investeringsmakker Michelle Marke blev jeg interviewet om Warren Buffett’s fire principper til podcasten “Millennial Investing” som er en del af det populĂŠre Investors Podcast Network.

Lyt til Episoden

Fra Fast Job til Fri IvĂŠrksĂŠtter

Jeg deler min inspirerende rejse fra hamsterhjulet til fuldtidsinvestor og investeringsmentor. Performance Coach og MentaltrĂŠner Henriette Niemann er vĂŠrt.

Lyt til podcasten

Jeg har vĂŠret hvor du er...

Som tidligere leder i LEGO, mor til to og et travlt liv forstĂ„r jeg alt om at det kan vĂŠre svĂŠrt at finde tiden til at lĂŠre om aktiemarkedet, nĂ„r man skal jonglere med alle mulige bolde samtidig. Jeg ved hvor svĂŠrt det er at balancere arbejde, familie og hobbier og hvis man sĂ„ oven i fĂžler sig presset rent Ăžkonomisk og ved at man burde komme igang med de der aktier, men bĂ„de tiden og energien til at sĂŠtte sig ind i tingene mangler. Med aktier og investering fĂžles det lidt som om man stĂ„r for foden af et hĂžjt bjerg af information – det er overvĂŠldende og svĂŠrt at vide hvor man skal gĂ„ hen for at fĂ„ fornuftig vejledning. MĂ„ske du kender det og mĂ„ske du som mange andre ender med ikke at fĂ„ gjort noget ved det.

MĂ„ske kĂžber du et par aktier med det hĂ„b at aktieprisen vil stige. Du har hĂžrt om aktien fra en kollega, som virker til at have styr pĂ„ hvad vedkommende taler om. Men du fĂžler sansynlighed at du ikke har en dyt forstand pĂ„ hvad du skal gĂžre og det er sĂ„ mixet godt sammen med FOMO, som betyder fĂžlelsen af at gĂ„ glip af noget. SĂ„ har du bĂ„de skyldfĂžlelsen og FOMO hĂŠngende over hovedet. Mon I har penge til Ă„rets familieferie (som den der 3-ugers ferie naboen tog – og det var endda efter at de lige havde vĂŠret en uge pĂ„ resort tidligere pĂ„ Ă„ret… Hvordan har de dog rĂ„d til det?) Bilen lyder ikke for godt, er der penge til en ny tandrem? Hvad med pensionsopsparingen – hvordan mon det gĂ„r med den? Og nu vi taler pension – tanken om at du skal sidde i en kontorstol til du er 70 var ikke ligefrem det du havde forestillet dig for mon der er tid til at hygge med hobbier eller opleve lidt af verden, nĂ„r man har nĂ„et den alder?

Jeg forstÄr sÄ inderligt denne FOMO fordi jeg har vÊret der og en dag, tog jeg en beslutning. Jeg havde fÄet nok at af misse mulighederne og jeg var klar til at lÊre. Den beslutning Êndrede mit liv og i dag underviser jeg andre, og jeg vil elske at vÊre din mentor!

Den metode du vil lÊre hos mig er lav risiko og med fokus pÄ et stabilt og langsigtet Þkonomisk fundatment. Warren Buffett har to regler: Regel nummer 1: Mist ikke dine hÄrd-tjente penge. Regel nummer 2: Glem aldrig regel nummer 1.

Vi fokuserer pĂ„ renters rente princippet hvor dine penge vil vokse – forestil dig en snebold, der ruller ned af bakken og samler mere og mere sne op pĂ„ vejen. Det er renters rente princippet. Der er skrevet en bog om Warren Buffett, der hedder “The Snowball” – snebolden. At fĂ„ penge til at yngle pĂ„ den mĂ„de, kan du lĂŠre hos mig.

FÞlg Investionista pÄ Instagram

Investionista Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og fÄ information om kommende workshops, nyheder fra Investionista og brugbare tips om investering og Þkonomi.

Jeg sender max en mail om ugen, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke pÄ et link nederst i nyhedsmailen.

Buffett's Blueprint Workshop

Lige nu tilbydes workshoppen kun pÄ Engelsk. Learn how to build long-term wealth using a proven investing strategy. The 7-week workshop gives you a clear, step-by-step investing roadmap.

Økonomisk Frihedsplan

Denne en-til-en session bruger Tony Robbin’s metode til at skabe en personlig frihedsplan specielt udviklet til dig. Tidligere kunder satte pris pĂ„ at fĂ„ sat et konkret tal pĂ„ deres Ăžkonomisk frihed.

Kom Godt Igang Med Aktier

Du fĂ„r en skrĂŠddersyet pakke med tre sessioner og lĂŠrer at komme igang pĂ„ aktiemarkedet. Et rigtig godt udgangspunkt for dig, som lever et travt liv men ikke vil udsĂŠtte at kĂžbe og sĂŠlge aktier.Â