fbpx

Kontakt Investionista

Ræk ud til Signe Lonholdt

Overvejer du at købe aktier eller har du brug for vejledning efter at være kommet igang? Skriv til mig omkring dine behov, udfordringer og/eller mål. 

Du kan også booke et gratis 30-minutters møde for at tale om, hvilke af mine programmer, som vil passe bedst til dig.

Email

hi@investionista.com

Book En Tid i min kalender

Klik her for at booke en tid direkte i min kalender

4 + 6 =

Om Signe Lonholdt

Aktie Mentor og Underviser

Jeg hedder Signe, og jeg støtter begyndere med at opbygge langsigtet velstand og finansiel stabilitet med Warren Buffetts investeringsstrategi.

Som uddannet journalist er mine styrker grundig research og kommunikation. Jeg har studeret al den information, som Warren Buffett siden 1960’erne har delt omkring sin investeringsstrategi, og ud fra dén information har jeg oprettet en workshop for begyndere. Jeg underviser i Buffett’s metode uden at bruge den svære finansjargon eller komplicerede matematiske modeller – det holder Buffett sig helt fra. Som kvinde i denne branche er det også vigtigt for mig, at skabe et trygt rum for begyndere, så der er plads til at lære og vokse. Hvor nye investorer kan føle sig trygge ved at stille spørgsmål, og dele erfaringer uden at føle at de bliver dømt.

Som tidligere leder i LEGO og mor til to børn forstår jeg alt hvor travlt livet kan være, så det er også noget jeg tager højde for.

Investering gav mig en mulighed for at trække mig tilbage fra min karriere og i stedet fokusere på min passion: at undervise i at købe aktier og være mentor for nye investorer.

Min Fremgangsmåde

Min tilgang kommer fra den amerikanske investor Warren Buffett. Årsagen til at jeg følger hans metode er fordi han i over 60 år har fulgt de samme 4 trin og har haft stor success med det. Et afkast på 20% om året siden hans start er værd at kopiere.
Det, som er allerbedst ved hans metode er, at du undgår gætværk og gambling og i stedet får selvtillid til at træffe egne beslutninger om hvilke aktier du skal købe.

Ærlige Resultater

Hos mig får du ikke en “bliv-rig-hurtig-strategi”, og dette er ikke for dig, hvis du håber at blive millionær til næste år. Jeg er ikke den mentor, du leder efter.
Hos mig handler det om lav risiko – om ikke at miste dine hårdt tjente penge på risikable handler. Men i stedet tage intelligente beslutninger og være i stand til at spotte de gode muligheder i aktiemarkedet når de opstår – noget jeg kan lære dig.

Workshop
aktie træning
økonomisk frihedsplan
Gratis Investeringsindhold
tiny

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor meget viden omkring investering bør jeg have?

Begyndere er velkomne.

Du behøver ingen forudgående viden omkring aktiehandel, for at hyre mig som din mentor – det er netop den viden, som du får af mig og jeg underviser dig i det tempo, som du har behov for.

For mig er det vigtigt, at det er et trygt sted at lære.

Er materialet på dansk eller kun på engelsk?

Til danske kunder er alt materialet selvfølgelig på dansk. Der vil i enkelte tilfælde være tredjeparts hjemmesider eller gode værktøjer, som jeg henviser til, som kun findes på Engelsk. Men alle de skabeloner og værktøjer du får af mig vil være på dansk.

Foretrækker du, at vi tager sessionen på Engelsk, så gør jeg meget gerne det. 

investionista - er det så kun for kvinder?

Jeg bliver ofte spurgt af mænd og kvinder om jeg kun underviser hunkøn og det er på grund af navnet, Investionista. Det er mig, Signe Lønholdt, der er Investionista og alle er velkomne her 🤗

For mig er det vigtigt, at Investionista.dk er et trygt sted at være, og derfor er det ikke et univers for dig, hvis du er “smart i en fart” eller kommer med kække bemærkninger om andres måder at gøre tingene på. Her skal være rart at være for nybegyndere og de mere øvede – vi hepper på hinanden og hjælper på vej. Det er grundstenene i communitiet omkring Warren Buffett og også omkring Investionista.dk – ordentlighed, at hjælpe hinanden på vej og skabe et fællesskab omkring aktier og investering.

Hvordan ved jeg om jeg er klar til at købe aktier?

Der er en årsag til, at du er her på siden.

Måske du er nysgerring for at lære mere omkring aktiemarkedet og dybest set ved, at det er nødvendigt at komme igang, så pengene ikke bare står på bankbogen og bliver mindre værd år for år.

Det er aldrig for sent at gå igang, men jo hurtigere du begynder at så frøene, jo hurtigere vokser pengetræet. Du risikerer ikke noget ved at lære, men hvis du ikke gør noget, så risikerer du at gå glip af mulighederne i aktiemarkedet.

Jeg anbefaler at du booker en gratis 30-minutters samtale med mig, hvis du er i tvivl om du vælge workshoppen eller pakken med 3 personlige sessioner.

Under alle omstændigheder foreslår jeg at du tager det første skridt i dag, så du kan komme igang.

Hvordan kommer jeg igang?

Du har besluttet dig og du er klar til det næste skridt – kæmpe tillykke!

For at komme igang kan du booke en pakke med 3 sessioner, hvor jeg tager udgangspunkt i dine specifikke behov.

Jeg har også workshoppen, som giver dig en enorm værdifuld fordel, som mange danske aktionærer går glip af, fordi de begår den store fejl at agere trendforskere. Det gør de professionelle investorer ikke. Du kan lære hvad du skal gøre for ikke at gamble med dine penge, men have en stabil strategi for din økonomi og penge, der som en snebold på vej ned af bakken, vokser sig større og større.

Har du behov for at kontakte mig inden du booker, så skriv til hi@investionista.com.

Book et gratis møde

Formålet med at investere, er at du ikke er afhængig af en enkelt indtægtskilde. At have en ekstra buffer udover din primære indkomst. Hvis du vil igang med at købe aktier, eller du er nybegynder med mange spørgsmål, som du ønsker afklaret, så book en gratis konsultation i min kalender. Sammen vil vi undersøge, hvilke af mine sessioner og programmer, der matcher dine behov, udfordringer og mål.