fbpx

Betingelser

Sidst opdateret: 29. september 2023

Velkommen til Investionista.com! Disse købsbetingelser gælder din brug af vores hjemmeside og tjenester. Ved at tilgå eller bruge vores hjemmeside accepterer du at overholde disse vilkår og betingelser.

Køb af workshop og sessioner:

Alle programmer, sessioner og workshops betales generelt på forhånd. Du skal være over 18 år for at booke et program hos Investionista.

Afbestilling eller ombooking af session

Hvis du har booket en 1-1 session og må afbestille eller ombooke din reservation, kan dette gøres op til 24 timer før sessionen uden omkostninger for dig .

For afbestillinger lavet mindre end 24 timer før sessionens start, vil sessionen blive fuldt faktureret. Manglende fremmøde til sessionen uden forudgående varsel vil også blive fuldt faktureret.

Rettigheder

Signe Lønholdt har alle rettigheder til modeller, tekst, billeder, workshops, events, materialer – trykte og digitale. Retten til at bruge alt materiale fra Signe Lønholdt er personlig og kan ikke overføres.

Alle produkter og materialer må ikke bruges kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Signe Lønholdts forretning. Signe Lønholdts navn og virksomhedsnavn Investionista må ikke bruges til reklame- eller referencerformål uden skriftlig tilladelse.

Refusionspolitik

Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti for Et Nyt Liv-kurset. Hvis du efter to uger af kurset finder ud af, at det ikke er det rigtige for dig, kan du anmode om refusion. Vi giver fuld tilbagebetaling af dine kursusafgifter, og refusionen vil blive returneret via den betalingsmetode du brugte da du bookede. Bemærk, at retten til refusion har en fast deadline og også gælder for betalingsplaner, hvilket betyder, at du vil være ansvarlig for alle betalinger efter refusionsfristen er udløbet.

Ansvar

Ved at handle med Signe Lønholdt, Investionista accepterer og forstår du, at du alene er fuldt ansvarlige for dine handlinger, dit fremskridt og dine resultater, som er afhængige af personlige faktorer herunder, men ikke begrænset til, dine personlige evner, økonomiske muligheder, din viden, livssituation, dit kommitment, bare for at nævne et par stykker.

Mentoring og sparring samt dine handlinger på baggrund af Signe Lønholdts hjælp og produkter er på dit eget ansvar.

Ethvert erstatningsansvar, som Signe Lønholdt måtte pådrage sig i henhold til sine services, produkter, mentoring, workshops, kurser og uddannelser er begrænset til direkte skade og tab. Signe Lønholdt kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for indirekte skade eller tab. Ansvarfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Signe Lønholdt har handlet simpelt uagtsomt. Signe Lønholdts erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 25 % af prisen på den ydelse eller det produkt, som erstatningsansvaret vedrører.

Værneting og lovvalg

Tvister mellem Signe Lønholdt og køberen skal afgøres under dansk ret ved Retten i Aarhus som første instans.

Ophavsret og intellektuel ejendom

Alt indhold på Investionista.com, inklusiv blogindlæg, er ophavsretligt beskyttet og ejet af Signe Lønholdt og Investionista.com. Uautoriseret reproduktion eller distribution af indholdet er strengt forbudt.

Brugergenereret indhold

Kommentarer på blogindlæg er forhåndsmodererede. Kommentarer, der indeholder links uden at tilføje værdi, kan blive afvist. Når en kommentar er opslået, vil den forblive på siden, medmindre brugeren anmoder om dens fjernelse.

Brugeregenskaber

Aldersrestriktioner: Brugere skal være myndige i deres respektive jurisdiktioner for at købe vores kurser. Alle kan dog tilgå og læse indholdet på vores hjemmeside.

Mailchimp

Ved at tilmelde dig e-mails via Mailchimp accepterer du at modtage periodiske opdateringer og reklameindhold fra Investionista.com. Du kan til enhver tid afmelde dig ved hjælp af afmeldingslinket, der er angivet i e-mailsene.

Stripe-betalingsbehandling

Stripe håndterer betalingstransaktioner sikkert på deres platform. Se Stripes vilkår og betingelser og privatlivspolitik for mere information vedrørende betalingsbehandling.

Udtalelser og indtjeningsforbehold

Udtalelser: Vi kan fremvise udtalelser fra vores tilfredse kunder. Bemærk, at disse udtalelser repræsenterer individuelle oplevelser, og resultaterne kan variere. De er ikke garantier for specifikke resultater.

Indtjeningsforbehold: Vi giver ingen garantier for din evne til at opnå specifikke resultater eller tjene penge gennem vores ideer, information, værktøjer eller strategier. Din succes afhænger af forskellige faktorer og dine handlinger. Vi yder ikke finansiel, juridisk, skattemæssig eller anden professionel rådgivning.

Overensstemmelse med gældende love

Hjemmesiden er baseret i Kongeriget Danmark. Vi fremsætter ingen påstande om, hvorvidt indholdet kan downloades, ses eller er passende til brug uden for Kongeriget Danmark. Hvis du tilgår vores hjemmeside fra andre steder, gør du det på eget initiativ og er ansvarlig for overholdelse af lokale love.

Kontakt

For spørgsmål om købsbetingelserne, venligst kontakt os på hi@investionista.com.