fbpx

Betingelser

Sidst opdateret: 21. august 2024

Velkommen til Investionista.com! Disse købsbetingelser gælder din brug af vores hjemmeside og tjenester. Ved at tilgå eller bruge vores hjemmeside accepterer du at overholde disse vilkår og betingelser.

Investionista ejes af Aahus, CVR nr.: 43764284 (herunder omtalt “Investionista”)

 

Køb af workshop og sessioner:

Alle programmer, sessioner og workshops betales på forhånd. Du skal være over myndig for at booke et kursus eller et program hos Investionista.

Afbestilling eller ombooking af session

Hvis du har booket en 1-1 session og må afbestille eller ombooke din reservation, kan dette gøres op til 24 timer før sessionen uden omkostninger for dig.

For afbestillinger mindre end 24 timer før sessionens start, vil sessionen blive fuldt faktureret. Manglende fremmøde til sessionen uden forudgående varsel vil også blive fuldt faktureret.

Rettigheder

Investionista har alle rettigheder til modeller, tekst, billeder, workshops, events, materialer – trykte og digitale. Som kursusdeltager får du adgang til medlemsportal samt materialer uddelt og alt materiale fra Investionista er personligt og må ikke overføres til en anden person.

Alle produkter og materialer må ikke bruges kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Investionistas forretning. Investionistas navn og virksomhedsnavn må ikke bruges til reklame- eller referenceformål uden skriftlig tilladelse.

Refusionspolitik

Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti for RISE-kurset og 1-1 forløb. Hvis du efter to uger efter køb af kurset finder ud af, at det ikke er det rigtige for dig, kan du anmode om refusion. Vi giver fuld tilbagebetaling af dine kursusafgifter, og refusionen vil blive returneret via den betalingsmetode du brugte da du bookede. Bemærk, at retten til refusion har en fast deadline og også gælder for betalingsplaner, hvilket betyder, at du vil være ansvarlig for alle betalinger efter refusionsfristen er udløbet.

Ansvar

Ved at handle med Investionista accepterer og forstår du, at du alene er fuldt ansvarlige for dine handlinger. Dit fremskridt og dine resultater er afhængige af personlige faktorer herunder, men ikke begrænset til, dine personlige evner, økonomiske muligheder, din viden, livssituation, dit engagement, blot for at nævne et par faktorer. Du anerkender og accepterer, at det fulde ansvar for dine individuelle investeringsbeslutninger, inklusive potentielle resultater, udelukkende hviler på dig. Investeringer er forbundet med risiko, og Investionista kan ikke garantere specifikke resultater.

Du accepterer endvidere at fraskrive dig ethvert muligt krav mod Investionista og Investionistas medarbejdere.

Investionista kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for indirekte skade eller tab.

Værneting og lovvalg

Tvister mellem Investionista og køberen skal afgøres under dansk ret ved Retten i Aarhus som første instans.

Ophavsret og intellektuel ejendom

Alt indhold på Investionista.com, inklusiv blogindlæg, er ophavsretligt beskyttet og ejet af Signe Lønholdt og Investionista. Uautoriseret reproduktion eller distribution af indholdet er strengt forbudt.

Brugergenereret indhold

Kommentarer på blogindlæg er forhåndsmodererede. Kommentarer, der indeholder links uden at tilføje værdi, kan blive afvist. Når en kommentar er opslået, vil den forblive på siden, medmindre brugeren anmoder om at få den fjernet.

Brugeregenskaber

Aldersrestriktioner: Brugere skal være myndige i deres respektive jurisdiktioner for at købe vores kurser. Alle kan dog tilgå og læse indholdet på vores hjemmeside.

Mailchimp

Ved at tilmelde dig e-mails via Mailchimp accepterer du at modtage periodiske opdateringer og reklameindhold fra Investionista. Du kan til enhver tid afmelde dig ved hjælp af afmeldingslinket, der er angivet i e-mailsene.

Stripe-betalingsbehandling

Stripe håndterer betalingstransaktioner sikkert på deres platform. Se Stripes vilkår og betingelser og privatlivspolitik for mere information vedrørende betalingsbehandling.

Udtalelser og indtjeningsforbehold

Udtalelser: Investionista kan fremvise udtalelser fra vores tilfredse kunder. Bemærk, at disse udtalelser repræsenterer individuelle oplevelser, og resultaterne kan variere. De er ikke garantier for specifikke resultater.

Indtjeningsforbehold: Vi giver ingen garantier for din evne til at opnå specifikke resultater eller tjene penge gennem ideer, information, værktøjer eller strategier. Din succes afhænger af forskellige faktorer og dine handlinger. Vi yder ikke finansiel, juridisk, skattemæssig eller anden professionel rådgivning.

Overensstemmelse med gældende love

Hjemmesiden er baseret i Kongeriget Danmark. Vi fremsætter ingen påstande om, hvorvidt indholdet kan downloades, ses eller er passende til brug uden for Kongeriget Danmark. Hvis du tilgår vores hjemmeside fra andre steder, gør du det på eget initiativ og er ansvarlig for overholdelse af lokale love.

Kontakt

For spørgsmål om købsbetingelserne, venligst kontakt os på hi@investionista.com.