fbpx

Fra lotteri til investeringsstrategi!

 

Gratis webinar

BEMÆRK: Næste webinar kommer i november 2023. Skriv dig på venteliste, hvis du vil være en af de første til at få besked.

I webinaret kan du få værktøjerne til selv, at kunne finde vækstaktier uden hele tiden at skulle tjekke aktiemarkedet.

Jeg gennemgår blandt andet disse tre hemmeligheder, som kan hjælpe dig med at vælge solide vinderaktier:

Hemmelighed #1

Er du en amatør-trendanalytiker? Så begår du en fejl, som de professionelle ikke laver.

 

Hemmelighed #2

Kigger du efter en opadgående i aktiekurs, for at afgøre om du skal købe aktien? Så spilder du din tid – gør dette i stedet.

Hemmelighed #3

Bedst bevarede hemmelighed: De succesfulde investorer er dovne. Sådan gør du det.

Vil du lære hvordan du gør? Kom med på gratis webinar

Julie, Nick og Catherine knækkede investeringskoden og begyndte at træffe intelligente og selvsikre beslutninger om aktievalg.

Det hele begyndte med et gratis webinar…

Ny Dato Kommer Senere

Tidspunkt annonceres senere

Onlinemøde

Profile Photo of Signe Lonholdt

Jeg deler min investeringsstrategi, som jeg også havde mulighed for at drøfte med Investor Anne Stampe Olesen, kendt fra Løvens Hule.

Som Angel Investor fokuserer Anne på at købe andele i private kvalitetsvirksomheder med vinderteams. Jeg fortæller på webinaret, hvordan du kan spotte vinderaktier i børsnoterede kvalitetsvirksomheder.

Mød Signe Lønholdt: Din Investerings Mentor

Profile Photo of Signe Lonholdt

Jeg hedder Signe, og jeg er investeringsmentor og instruktør.

Som journalist er min styrke, at jeg er benhård til at lave research og dygtig til at kommunikere. De seneste år har jeg brugt tusindvis af timer på at studere de succesfulde investorers investeringsstrategi. Så det, du kommer til at lære under webinaret, er ikke en tilfældig strategi, som jeg har trukket op af hatten. Den stammer fra de bedste aktieinvestorer som Warren Buffett, Guy Spier og Howard Marks.

Al den information og viden om investering, som jeg har samlet sammen i løbet af årene, dels via kurser, at læse bøger, og at jeg selv er mentee for nogle af disse succesrige investorer, er blevet til kurser, 1-1 sessioner og webinarer, som dette.

Min mission er at gøre denne fantastiske investeringsstrategi tilgængelig for alle, og mit mål er at undgå kompleksitet i min undervisning.

Det er også en topprioritet for mig at skabe et trygt rum for læring og vækst, og jeg vil gerne have, at deltagerne skal føle sig trygge ved at stille spørgsmål og dele erfaringer. Alle spørgsmål er velkomne, og ingen spørgsmål er dumme.

Som tidligere leder i LEGO og mor til to, ved jeg alt om det at jonglere hverdagen og det travle liv, vi lever. Den strategi, jeg vil undervise i under webinaret, har gjort, at jeg har kunnet forlade min karriere i LEGO og følge min drøm om at blive selvstændig og endda med min store passion: at undervise i investering og vejlede nye investorer.

Min vision er, at hjælpe familier med at få en bedre økonomi, og at mine mentees sidder derude ved middagsbordene og skåler på deres nye viden og den lyse økonomiske fremtid.

information

  Dato Kommer Senere

  Tidspunkt annonceres senere

  Onlinemøde

  Dette er for dig, hvis du vil:

  • Opgradere din livsstil uden at blive nødt til at kigge på din budget hele tiden.
  • Væk fra den evige rutsjetur af håb og usikkerhed i aktiemarkedet.
  • Have mere “mig-tid” og tid til familien, vennerne og det, du brænder for.
  • Er træt af 9-5-ræset og vil gerne trække dig tilbage tidligt med en solid økonomi.

   

  Nysgerrig?
  Skynd dig at tilmelde dig ved at udfylde felterne i boksen.